Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu: Zyrtarisht 8-të të vdekur - Koha News
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu: Zyrtarisht 8-të të vdekur 1

Prezent në fshatin Llaskarc ka qenë Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu ku dhe ka ndodhur tragjedia e sotme pas daljes nga rruga të autobusit të Durmo Turs që barte udhëtarë kryesisht të punësuar në administratë.
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu ka konfirmuar se deri më tani kanë ndëruar jetë 8-të persona.
Ndërkaq edhe 2 persona gjenden në jetë rreziku./KohaNews

By vull