Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Zhvillimet e fundit në BDI, zëvendësministri Rexhepi lartëson figurën e Ali Ahmetit

1 min read

Zhvillimet e fundit në Bashkimin Demokratik për Integrim i ka komentuar edhe zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi i cili ka lartësuar figurën e kryetarit të partisë, Ali Ahmeti.

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) është parti me tërë bagazhin e mjaftueshëm dhe të domosdoshëm euroatlantik për të çuar përpara projektet e mëdha properëndimore të kryetarit tonë historik Ali Ahmeti por edhe për të përballuar të gjitha sfidat në kohën e tronditjeve të mëdha që po i përjeton globi, ka shkruar kështu zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi.