Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Zv.kryeministri i parë Grubi viziton bizneset vendore: Jemi vend lider në shfrytëzimin e fondeve nga programi IPARD 2 - Koha News
Zv.kryeministri i parë Grubi viziton bizneset vendore: Jemi vend lider në shfrytëzimin e fondeve nga programi IPARD 2 5

Republika e Maqedonisë së Veriut është lider në rajon në shfrytëzimin e fondeve përmes programit IPARD 2 dhe kompanitë e vendit janë në rrugë të mirë për të afruar sektorin e brendshëm bujqësor me atë evropian.

Zv.kryeministri i parë Grubi viziton bizneset vendore: Jemi vend lider në shfrytëzimin e fondeve nga programi IPARD 2 6

Në këtë temë sot bisedova me zëvendësdrejtorin e Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural z.Abdulselam Selami dhe pronarin e kompanisë Bako, z.Omer Fejzullai.

Zv.kryeministri i parë Grubi viziton bizneset vendore: Jemi vend lider në shfrytëzimin e fondeve nga programi IPARD 2 7

Me realizimin e investimeve të reja dhe me rritjen e prodhimit vendor, kompanitë ndihmojnë në rritjen e prodhimit bruto vendor si dhe në rritjen ekonomike të shtetit, rritje kjo e mirëpritur në këtë periudhë të pandemisë e shkaktuar nga COVID-19.