Monday, May 20, 2024
spot_img

𝐅𝐢𝐥𝐢𝐩 𝐓𝐨𝐝𝐨𝐫𝐨𝐬𝐤𝐢: 𝐊𝐞𝐦𝐢 𝐚𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫ë 𝐟𝐢𝐭𝐮𝐞𝐬𝐞, 𝐬𝐡𝐩𝐫𝐞𝐬𝐨𝐣 𝐭ë 𝐤𝐭𝐡𝐞𝐡𝐞𝐦𝐢 𝐧ë 𝐎𝐡ë𝐫 𝐦𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯

Xhiroja e parafundit e sezonit në Ligën e Parë të futbollit në Maqedoninë e Veriut na sjell përballë skuadrën e Tikveshit. Ekipi i drejtuar nga trajneri Srgjan Zaharievski ka regjistruar ecuri pozitive dhe në katër ndeshjet e fundit ka vetëm fitore, duke mos e njohur humbjen.
Kështu dëshirojmë të vazhdojmë edhe në dy xhirot e mbetura, por edhe nesër drejt Kavadarit udhëtojmë për të marrë tri pikë tjera.
Para kësaj sfide, nga tabori i Voska Sport është prononcuar, Filip Todoroski.
“𝙆𝙖 𝙣𝙟ë 𝙖𝙩𝙢𝙤𝙨𝙛𝙚𝙧ë 𝙛𝙞𝙩𝙪𝙚𝙨𝙚 𝙣ë 𝙨𝙠𝙪𝙖𝙙𝙧ë𝙣 𝙩𝙤𝙣ë 𝙙𝙝𝙚 𝙙𝙪𝙖𝙢 𝙩ë 𝙢𝙗𝙚𝙩𝙚𝙩 𝙚 𝙩𝙞𝙡𝙡ë 𝙚𝙙𝙝𝙚 𝙣ë 𝙙𝙮 𝙣𝙙𝙚𝙨𝙝𝙟𝙚𝙩 𝙚 𝙛𝙪𝙣𝙙𝙞𝙩, 𝙙𝙪𝙠𝙚 𝙨𝙝𝙩𝙮𝙧ë 𝙢𝙚 𝙫𝙚𝙣𝙙𝙤𝙨𝙢ë𝙧𝙞 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙖𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙥ë𝙧 𝙩ë 𝙩𝙧𝙚𝙜𝙪𝙖𝙧 𝙛𝙤𝙧𝙘ë𝙣 𝙙𝙝𝙚 𝙖𝙛𝙩ë𝙨𝙞𝙣ë 𝙩𝙤𝙣ë 𝙣ë 𝙛𝙪𝙨𝙝ë. 𝙎ë 𝙗𝙖𝙨𝙝𝙠𝙪 𝙨𝙞 𝙚𝙠𝙞𝙥 𝙙𝙤 𝙩ë 𝙡ë𝙢ë 𝙜𝙟𝙪𝙧𝙢ë 𝙙𝙝𝙚 𝙨𝙝𝙥𝙧𝙚𝙨𝙤𝙟𝙢ë 𝙩ë 𝙠𝙩𝙝𝙚𝙝𝙚𝙢𝙞 𝙢𝙚 𝙣𝙟ë 𝙧𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩 𝙥𝙤𝙯𝙞𝙩𝙞𝙫 𝙣ë 𝙣𝙙𝙚𝙨𝙝𝙟𝙚𝙣 𝙚 𝙛𝙪𝙣𝙙𝙞𝙩 𝙩ë 𝙠ë𝙩𝙞𝙟 𝙨𝙚𝙯𝙤𝙣𝙞 𝙦ë 𝙙𝙤 𝙩𝙖 𝙡𝙪𝙖𝙟𝙢ë 𝙟𝙖𝙨𝙝𝙩ë 𝙛𝙪𝙨𝙝𝙚” ka thënë Todoroski.
Dueli ndërmjet Tikveshit dhe Voska Sport i vlefshëm për xhiron e 32-të të sezonit në kampionat, do të luhet nesër në stadiumin e qytetit në Kavadar, duke nisur nga ora 17:00.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT