Funksioni i ri i WhatsApp është për ata që nuk duan të shtohen grupe bisedash pa aprovimin e tyre

vull

Pavarësisht nëse është një grup familjar ose jo, shumë përdorues të WhatsApp irritohen kur mësojnë se janë shtuar në grupe të reja. Por ditëve kur ju duhej të bllokonit njoftimet nga këto grupe u ka ardhur fundi falë funksionit të fundit të WhatsApp. Aplikacioni tashmë ka funksione të cilat parandalojnë […]

Doni të dini ku është prodhuar celulari juaj? Ja si ta zbuloni

vull

Ju ka ndodhur ndonjëherë që të blini një celular të ri dhe të doni të dini ku është prodhuar? Epo tani ka një mënyrë. Shkruani *#06# dhe bëni call në celularin tuaj. Do ju shfaqet një numër i gjatë me shumë shifra. Numri i 7 dhe i 8 në radhë tregon se […]

Tashmë mund të kaloni më lehtë mes llogarive të e-mail-it në Gmail

vull

Një alternativë tjetër është duke klikuar mbi foton e profilit dhe selektuar llogarinë e dëshiruar nga lista e plotë e tyre.   Sot është më e thjeshtë për të kaluar mes llogarive të ndryshme Gmail në Android që në iOS ka ekzistuar prej kohësh.   Android Police raportoi se versioni […]

Steve Jobs është gjallë? Fotografia që po çmend gjithë rrjetin

vull

Disa persona ishin të bindur që ishte vërtetë Steve Jobs, ndërsa të tjerë kundërshtuan duke u shprehur se ai nuk mban në dorë një orë Apple. Steve Jobs ishte një sipërmarrës dhe themeluesi i kompanisë më të madhe në botë APPLE po ashtu dhe aksionari mazhoritar i Pixar, anëtar i […]

Njihuni me aplikacionin e ri të Facebook që do të ndajë Instagramin në dy

vull

Facebook po zhvillon një aplikacion të ri komunikimi të quajtur Threads i cili është krijuar për të promovuar shpërndarjen konstante të përmbajtjeve mes miqve të afërt dhe familjes.   Threads është dizajnuar si një aplikacion shoqërues në Instagram dhe fton përdoruesit të ndajnë vendndodhjen e tyre, shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e […]

YouTube Originals do të jetë pa pagesë nga shtatori

vull

YouTube, gjiganti i faqeve të internetit për ndarjen e videove, njoftoi se duke filluar nga 24 shtatori i këtij viti, përdoruesit jo pagues të YouTube do të jenë në gjendje të hyjnë në Originals të YouTube. Qendra e Ndihmës së kompanisë shkroi: “Duke filluar nga 24 Shtatori 2019, përvoja juaj […]

VW që “ngulit në ulëse” dhe kushton sa një makinë premium

vull

Makina, e cila debutoi në panairin e veturave në Gjenevë në mars, në formën e para-prodhimit, tani është në dispozicion të blerësve në Evropë, me një çmim fillestar të sugjeruar të këtij SUV deri në 43,995 euro, që është në intervalin e çmimeve premium të makinave.   Sidoqoftë, VW mendon […]

Së shpejti në Maqedoni stacione bazë për 5G

vull

Duke pasur parasysh se stacionet bazë për 5G ende nuk janë vendosur, ndërsa pas paralajmërimit të AKE-së për një gjë të tillë, prof. D-r Stojan Vellkoski bëri matje të stacionit bazë 4G, me ç’ rast u konstatua se ka rrezatim. Në rastin konkret ku u krye matja, siç thuhet ka […]

Softueri i sigurisë Biostar ekspozon online shenjat e gishtërinjve të 1 milion përdoruesve

vull

Më shumë se një milion shenja gishtash dhe të dhëna të tjera të ndjeshme janë ekspozuar online nga një firmë e sigurisë biometrike. Studiuesit që punojnë me firmën e sigurisë kibernetike VPNMentor kanë arritur të aksesojnë të dhënat nga një mjet sigurie i quajtur Biostar 2. Përdoret nga mijëra kompani […]

ANALIZA: Libra, monedha që do të ndryshojë botën, rregullat dhe rreziqet

vull

“Merre fillimisht Libra-n pastaj merri përfitimet”. Një frazë e shkurtër, e thatë dhe tërheqëse. Një ftesë që mund të gjendet në faqen e internetit  dhe që ofron fitime të lehta falë monedhës së re të Facebook: Libra. Logoja që përsëritet andej-këndej është ajo zyrtare, ngjyrat dhe grafika janë të qëndrueshme […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: