Revoltohen drejtuesit e mjeteve: Pse nuk merren masa për rrugën nacionale Klos-Bulqizë

vull

Mosmarrja e masave për riparimin e një pjese rruge të dëmtuar rëndë në fshatin Kloskatund të Bashkisë së Klosit, ka revoltuar drejtuesit e automjeteve që e përdorin segmentin nacional Klos – Bulqizë. Prishja e rrugës këtu është bërë vazhdimisht problem mediatik, por nga ana e autoriteteve nuk është marrë asnjë […]

Grdev: Sofja mbetet e mendimit se të drejtat e bullgarëve në Maqedoni duhet të mbrohen

vull

Qëndrimi i Bullgarisë mbetet se ka garanci për mbrojtjen e të drejtave të bullgarëve në Maqedoni. Shoqëria maqedonase dhe parlamenti i saj duhet të jenë plotësisht të përgatitur për vlerat themelore të Bashkimit Evropian, tha Dimitar Grdev, ekspert i politikës së jashtme dhe sekretar ndërkombëtar i partisë së Slavi Trifonovit. […]

Databaza, Baton Haxhiu agjent marketingu te Spitali Amerikan, ja pagat e Shkullakut, Bejtjes, Vasilit, Çanit, etj., mungon rroga e Fevziut

vull

Publikimi i të dhënave mbi pagat e shqiptarëve ka shkaktuar tërmet dje në politikën shqiptare. Emrat e mbi 637 mijë personave figurojnë në një format Exel, i cili ka qarkulluar me shpejtësi dje më media. Gazeta “Sot” disponon materialin plotë dhe për korrektesë po publikon të dhënat vetëm për disa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: