Apple blen startupin e sistemeve të vetëdrejtimit për makinat

vull

Firma më e fundit e makinave me sistem vetëdrejtimi që largohet është Drive.ai. Startupi vitet e fundit ka zhvilluar një teknologji automatizimi për makinat bazuar në inteligjencën artificiale por shumë shpejtë e gjeti veten pa para në një treg super konkurrues. Tashmë San Francisco Chronicle raporton se kompania ka aplikuar […]

Instagram ofron opsionin ideal, për të fiksuarit në blerjet online

vull

Instagram ka sjellë një opsion të ri për të gjithë të apasionuarit pas blerjeve online. “Checkout on Instagram” i ofron mundësi të gjithë përdoruesve që të blejnë produkte duke vendosur çdo informacion. Gjithcka funksionon si në faqet e tjera ku shitjet bëhen online. E vetmja gjë që kërkohet është vendndodhja […]

Mësoni përse Facebook, Instagram dhe WhatsApp dolën jashtë shërbimi

vull

Facebook dhe Instagram ishin offline përgjatë gjithë ditës së mërkure dhe tashmë e dimë arsyen pse. Sipas Facebook, ndërprerja ishte si rezultat i një ndryshimi konfigurimi në servera. Rrjeti social tha se problemi është adresuar dhe të gjitha produktet dhe shërbimet janë të aksesueshme përsëri. “Ju kërkojmë thellësisht ndjesë për […]

Subscribe US Now