Thursday, May 30, 2024
spot_img

Afrim Gashi e nisi javën me kafe me artistët

Si artist dhe këngëtar i dikurshëm, Afrim Gashi, kryetar i partisë Alternativa, nuk mund ta lë anash edhe artin e kulturën. Pikërisht për këtë fakt, Gashi edhe ka vendosur ta pijë kafen e fillimit të javës me disa nga artistët e Shkupit.

Kreu i Alternatives u ka bërë me dije atyre se askush nuk do të mund t’i nëpërkëmbë dhe t’i nënshtroj.
“Ju e dini që artin dhe kulturën e kam pikë të dobët. Si i ri përmes muzikës jam munduar të ngre zërin për padrejtësitë e kohës, për të vazhduar me gazetarinë dhe nxjerrjen e revistës, e cila edhe tani është dritare e rëndësishme e informimit për shqiptarët. Ju e kuptoni më së miri revolucionin artistik dhe mundësitë për ndryshim. Artistët janë të pa nënshtruarit e përhershëm dhe nuk do të lejojmë askënd të na nëpërkëmbë”.

Artistët kanë vlerësuar angazhimin e deritashëm të Alternativës për artin dhe kulturën për cfarë janë falënderues dhe presin që kjo mbështetje të vazhdoi edhe në të ardhmen.
Këtë Gashi ua ka premtuar pasi sipas tij edhe ligji me të cilin rregullohet fusha e kulturës është në fazën finale në Kuvend dhe bashkë me artistët mund ta bëjnë ndryshimin që ia vlen.
“Askush nuk mund ta bëjë më mirë se artistët ndryshimin që ia VLEN. Këtë do ta bëjmë bashkë”, ka thënë Gashi në fund të takimit.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT