Wednesday, May 29, 2024
spot_img

Afrim Gashi prezanton listën e kandidatëve për deputetë në Zonën 2

Fushata e koalicionit VLEN ka vazhduar edhe gjatë ditës së sotme. Pjesë e tyre pa dyshim ka qenë edhe kryetari i “Alternativës”, Afrim Gashi, cili gjatë fjalimit të tij në Tetovë ka prezantuar edhe kandidatët për deputetë nga Zona 2.

Gashi ka thënë se njerëzit që janë në këtë listë janë më të mirët dhe sipas tij VLEN do të do ta marrë votën absolute shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

“Edhe 10 ditë na ndajnë nga zgjedhjet parlamentare në republikën tonë. Koalicioni VLEN, si koalicioni i vetëm që i përfaqëson shqiptarët në zgjedhje dhe që do t’i përfaqësojë shqiptarët në qeverinë e ardhshme, i ka edhe kandidatët më të mirë dhe prandaj jemi të bindur se VLEN-i do ta marrë votën absolute shqiptare në Maqedoninë e Veriut”.
Gashi si bartës i listës së zonës zgjedhore numër dy ka prezantuar me radhë të gjithë kandidatët

1. Afrim Gashi
2. Rijad Shaqiri
3. Merita Kolçi – Koxhaxhiku
4. Safije Sadiku – Shaini
5. Astrit Iseni
6. Medine Ljatifi
7. Hakim Suma
8. Herolind Sakipi
9. Zana Zumeri
10. Zana Durguti
11. Xhemail Zendelovski
12. Sara Arif
13. Makfire Daipi
14. Valbona Kadriu
15. Feim Selmani
16. Shukri Bekiri
17. Isa Zekiri
18. Luljeta Durguti
19. Albina Ramadani
20. Lirim Jashari
21. ⁠
Në fund, Gashi ka thënë që ia vlen të ecet bashkë drejt fitores.

“Drejt fitores deri në fitore! Ia VLEN”.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT