Saturday, May 18, 2024
spot_img

Ai donte një penis më të madh, kështu që u bë impotent – tani gjykata vendosi t’i jepte dëmshpërblim

Në fund të fundit, ai ka marrë punët në duart e tij dhe ka kërkuar dëmshpërblim nga mjeku dhe dy objekte shëndetësore private, në të cilat janë kryer operacionet, para gjykatës, raporton RAI News.

Mediat italiane raportojnë se i paidentifikuari ka rënë dakord me mjekun për operacionin për rreth pesë mijë euro.

Një muaj pas ndërhyrjes, ai filloi të ankohej për “shqetësim” dhe aty filluan telashet e tij.

Në vendimin e gjykatës thuhet se organi gjenital është zmadhuar me lipofillim, por se “nuk ka ruajtur formën dhe volumin e pritur” dhe ka “deformim të anatomisë”.

Nga ana tjetër, mjeku mohoi akuzat duke pretenduar se pacienti “nuk ishte i prekur realisht nga situata”, se pas operacionit i kishte dërguar video i kënaqur me rezultatet dhe se gjithsesi kishte dhënë pëlqimin.

Gjykata në Pistoia konsideroi se profesionisti i kujdesit shëndetësor duhet të kishte “vlerësuar përshtatshmërinë e ndërhyrjes”, por nuk e liroi pacientin nga përgjegjësia.

Burri i ka bërë vetes injeksione në shtëpi, të cilat i ka marrë nga mjeku, por sjellja e tij është cilësuar si e “pakujdesshme” dhe “shkakton 30% të dëmit”.

Dy klinika pretenduan se kishin dhënë ambiente me hua vetëm për ndërhyrjet, por gjykata nënvizoi përgjegjësinë e tyre pasi “shfrytëzuan mundin e mjekëve”.

Në fund, 40-vjeçari do të marrë dëmshpërblim prej rreth 110 mijë eurosh.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT