Saturday, June 15, 2024
spot_img

BE-ja është e gatshme të punojë me qeverinë e re dhe të gjithë ata që mbështesin procesin e reformave, thotë Geer

“Zgjerimi duhet të jetë një projekt kombëtar që do të bashkojë të gjithë për të punuar në reforma, për të zbatuar masat e nevojshme, në mënyrë që të anëtarësojmë sa më shpejt në Bashkimin Evropian”, thotë ambasadori evropian.

Bashkimi Evropian është i gatshëm të punojë me qeverinë e re dhe me të gjithë ata që mbështesin procesin e reformave, thotë ambasadori evropian në vend, David Geer.

Geer thotë se është në interes të vendit që të vazhdojë në rrugën e BE-së.

“Mesazhi im do të ishte për qeverinë dhe, në fakt, për të gjithë vendin. Unë besoj se interesi i këtij vendi është të vazhdojë në rrugën drejt Bashkimit Evropian. Ne në Bashkimin Evropian jemi të gatshëm të punojmë me qeverinë e re dhe të gjithë ata që mbështesin procesin e reformave, i cili është i nevojshëm për t’u anëtarësuar në Bashkimin Evropian dhe do të bëjmë gjithçka që mundemi për ta ndihmuar këtë vend të përparojë në rrugën drejt BE-së. “

tha Geer para hapjes së ekspozitës “Të bashkuar në diversitet” me rastin e 20 viteve nga zgjerimi më i madh i Bashkimit Evropian.

Është një detyrë, shtoi Gir, e cila do të jetë në radhë të parë për qeverinë, por jo vetëm për të, por, siç tha ai, do të kërkojë edhe mbështetjen e të gjithë aktorëve kryesorë nga i gjithë spektri politik.

“Me fjalë të tjera, zgjerimi duhet të jetë një projekt kombëtar që do të bashkojë të gjithë për të punuar në reforma, për të zbatuar masat e nevojshme, në mënyrë që të anëtarësohen sa më shpejt në Bashkimin Evropian.

shton Gere.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT