Saturday, June 15, 2024
spot_img

Bilall Kasami kërkon që të mos i verifikohet mandati i tij si deputet

Kryetari i Lëvizjes BESA dhe kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, ka dorëzuar një deklaratë në Kuvend se heq dorë nga mandati i deputetit dhe kërkon që të mos verifikohet.

 

 

– Unë, Biljal Kasami, si kandidat i zgjedhur për deputet në Njësinë e Gjashtë të Zgjedhjeve Parlamentare 2024, me ndërgjegje të pastër dhe mendje të shëndoshë, të padetyruar nga askush, nën përgjegjësi të plotë morale, materiale dhe penale, deklaroj se heq dorë nga vendi i deputetit dhe të kërkojë mos e verifikoj Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, thuhet në deklaratën e Kasamit të nënshkruar më 23 maj 2024, si pjesë e materialeve për seancën e nesërme konstituive të Kuvendit.

 

Në seancën e parë të përbërjes së re parlamentare, e cila është caktuar të mbahet nesër me fillim nga ora 11:00, pika e parë e rendit të ditës është zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit Verifikues të Kuvendit. Në seancë duhet të verifikohen mandatet e deputetëve, të zgjidhet kryetari, zëvendëskryetari, anëtarët dhe zëvendësit e tyre të Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime, si dhe kryetari i Kuvendit.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT