Gjilani rrënon një objekt, po ndërtohej në pronën komunale

vull

Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria e Inspekcionit, ka bërë rrënimin e objektit të ndërtuar në pronën komunale në lagjen “Arbëria” dhe do të vazhdoj në këtë formë me të gjitha ndërtimet-uzurpimet e pronës komunale. Drejtori i kësaj drejtorie, Nevzad Rushiti, ka potencuar se uzurpimi i pronës komunale dhe ndërtimi pa […]

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shetit Ardi Veliu i akordon “Certifikatë për Shërbime të Dalluara” Z.William Morrell”

vull

Në kuadër të përfundimit të misionit në Shqipëri të z. William Morrell, Këshilltar Strategjik pranë Programit ICITAP, paraditen e sotme në ambjentet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit u zhvillua një ceremoni, për vlerësimin e kontributit të çmuar dhënë nga z. Morrell në konsolidimin e kapaciteteve në fushën […]

Tiranë: Protesta, nesër në orën 9:30 rrethohet Parlamenti

vull

Nesër do të jetë proteasta e radhës e opozitës para Parlamentit. Protesta do të fillojë në orën 09:30 para Kuvendit të Shqipërisë, ndërsa në orën 10:00 është parashikuar që të nisë seanca parlamentare. Opozita ka paralajmëruar që do të mbajë protesta çdo ditë që do të ketë seancë parlamentare. Protesta […]

Qeveria e Republikës së Kosovës miratoi Projektligjin për ndalimin e lojërave të fatit dhe Raportin vjetor financiar për vitin 2018

vull

Në hapje të mbledhjes së sotme të kabinetit qeveritar është prezantuar informata lidhur me Sundimin e rendit dhe ligjit në Republikën e Kosovës. Kryeministri ka informuar kabinetin qeveritar për takimin e nivelit të lartë për sundimin e ligjit dhe përkushtimin e Qeverisë që ta mbajë në nivel të lartë angazhimin […]

Subscribe US Now