Friday, June 14, 2024
spot_img

Çmime të reja të energjisë elektrike në Maqedoni

Nga 1 janari në Maqedoninë e Veriut ka nisur aplikimi i çmimit të ri të energjisë elektrike.

Kështu që është rritur çmimi i energjisë elektrike për përdoruesit e bllokut të tretë dhe të katërt me 2,88 dhe 1,86 për qind.

Ndërsa, përdoruesit e bllokut të parë, që kanë konsumin më të ulët, do të paguajnë enernë më të lirë me 5.16 për qind, çmimi për bllokun e dytë dhe tarifa e lirë mbetet e njëjtë.

Por sipas konceptit të ri, të gjithë përdoruesit do të paguajnë tarifën prej 200 denarëve për qasje në rrjet. Kështu të gjithë konsumatorëve çdo muaj i vjen edhe kjo pagesë shtesë në faturën e njejtë. Rrjetizimi është reduktuar me 23 për qind.(INA)

The post Çmime të reja të energjisë elektrike në Maqedoni first appeared on Tetova1.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT