Saturday, June 15, 2024
spot_img

Dalja deri në orën 9 të mëngjesit në shtatë vendvotime është 7.22 për qind

Sot në ora 7 të mëngjesit ka filluar rivotimi për zgjedhjet parlamentare në shtatë vendvotimet në Zhelinë, Krushevë, Ohër, Strugë dhe Dollneni.
Deri në orën 09:00, nga gjithsej 4514 votues të regjistruar në vendvotime, votuan 326 ose 7.22%.

Në IM 2101 në Zhelinë kanë votuar 101 zgjedhës ose 10,17%.
Në IM1194 në Krushevë kanë votuar 57 votues, gjegjësisht 12,15%.
Në IM 1202 në Krushevë kanë votuar 22 votues ose 7,38%.
Në IM 1272 në Ohër kanë votuar 54 votues ose 7,59%.
Në IM 1470 në Dollneni kanë votuar 22 votues ose 3,34%.
Në IM 1470/1 në Dollneni kanë votuar 14 votues ose 2,22%.
Në IM 1844 në Strugë kanë votuar 56 votues ose 7,44%.

Krahasuar me votimin e datës 8 maj 2024, deri në orën 09:00, ky rivotim tregon një rritje të pjesëmarrjes me 4,07% në këto qendra votimi.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT