Saturday, April 20, 2024
spot_img

DELEGACIONI I LARTË I RIJASETIT TË BASHKËSISË FETARE ISLAME TË RMV – së QËNDROI PËR VIZITË NË MYFTININË E BFI – TETOVË

MË 27.03.2024, delegacioni i Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame të RMV – së, i kryesuar nga bartësi më i lartë i jetës fetare në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, vizitoi xhematin e Muftinisë së BFI – Tetovë

Me ç’rast Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, i shoqëruar nga Myftiu i Tetovës Dr. Hfz. Selver ef. Xhemaili, i Shtipit Mr. Nasir ef. Rexhepi, prodekani i FSHI -së Prof. Dr. Muaz Agushi si dhe drejtori i sektorit fetaro – arsimor Mr. Hfz. Fejzulla Sadiki qëndruan për vizitë në mesin e xhematit të Xhamisë së Larme, ku u mirëpritën nga nikoqirët e xhamisë në krye me imamin veteran Hfz. Abdulbaki ef. Kasami. Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir ef. Fetai ligjëroi para Namazit të Teravisë ndërsa myftiu Dr. Selver Xhemaili i priu xhematit në Namazin e Teravisë.

Respekte dhe mirënjohje të veçanta për hoxhallarët e Xhamisë së Larme dhe këshillin e kësaj xhamie.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT