Sunday, July 14, 2024
spot_img

Deputetët votuan me 78 vota “pro” për miratimin e afatit të ri për ndërtimin e segmentit Kërçovë-Ohër

Ministri i Transportit, duke sqaruar propozimin e Qeverisë, ka informuar edhe për realizimin e projektit për objekte të veçanta në trase. Siç tha ai, prej tyre kanë përfunduar 88 për qind, ndërtimi i tuneleve është 93 për qind dhe gërmimi i materialit dheu në 83 për qind.

Me 78 vota “pro” dhe asnjë “kundër” apo abstenim, Kuvendi në seancën e 150-të urgjente votoi propozimin e Qeverisë pas procedurës së shkurtuar për miratimin e ndryshimeve ligjore, përkatësisht aneksit të ri të kontratës me kompaninë kineze”. Sinohydro” për vazhdimin e afatit për përfundimin e ndërtimit të autostradës Kërçovë-Ohër.

Sipas amendamenteve që qeveria teknike i vendosi në seancën e 26 marsit, afati i ri për përfundimin e punimeve në autostradën Kërçovë-Ohër është propozuar të jetë 31 dhjetori i vitit 2026.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT