Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Dijana Toska tha se Fronti Europian është një bashkësi për të ardhmen e vendit tonë.

“Zgjedhjet e dyfishta, presidenciale dhe parlamentare janë shumë të rëndësishme për ardhmërinë e vendit dhe kjo na sjell në një situatë që duhet të mendohemi për të mirën e të rinjve, për ardhmërinë e fëmijëve tanë. Të gjithë së bashku të vendosim vulën e fitores së madhe duke mbështetur fuqishëm kandidatin tonë për president, duke dal masovikisht në ditën e zgjedhjeve duke rrethuar numrin 4 për Dr.Bujar Osmani”.

 

Skender Rexhepi –Zejd tha se shtylla kryesore për një vend, si dhe për zhvillimin ekonomik që do të nxisë rikthimin e të rinjve tek vendlindja e tyre është koalicioni europian.

 

“Programi zgjedhor i Frontit Europian fokusohet drejt synimeve euroatlantike. Do të dëshmoje se megjithatë kemi sjell një vendim historik dhe për hatër të opozitës ne nuk mund të kthehemi në ligën e tretë dhe të mbetemi atje lartë ku e meritojmë drejt fitoreve tona me 24 prill dhe 8 maj”.

 

Shefi i Shtabit zgjedhor Visar Duraku tha se në Butel gjithmonë kemi dalë fitues falë politikave të mirëfillta të liderit Ali Ahmeti.

 

“Me konsolidimin e degës, përgjatë kësaj periudhe kemi zhvilluar takime gati të përditshme, me këshillat vendor, qytetarë, familjar dhe shumë aktivistë te të cilët vërehet një dëshirë e flaktë për të vepruar, duke përfshirë të rinjtë dhe të rejat të cilët kanë ngjallur interesim të jashtëzakonshëm për të kontribuar gjatë kësaj fushate të cilën urojmë që ta zhvillojmë në mënyrë më dinjitoze”, tha Duraku.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT