Saturday, April 20, 2024
spot_img

Dodik: Po më kërcënojnë me arrestim

Presidenti i Republikës Srpska Milorad Dodik tha sot se po kërcënohet me arrest, por se ai dhe siguria e tij do të rezistojnë.

“Ata po më kërcënojnë me arrestim dhe mora informacion dhe më thanë se nëse rojet e mia të sigurisë rezistojnë, ata do të qëllojnë,” tha Dodik gjatë fjalimit të tij në Asamblenë e RS.

– Unë u them se do të rezistojmë, tha Dodik, pa specifikuar se nga kush i ka marrë kërcënimet.

Dodik i lidhi kërcënimet me çështjen “Integral Engineering”, duke akuzuar Partinë për Progresin Demokratik (PDP) në opozitë se Amerika kishte urdhëruar sanksione ndaj kësaj kompanie.

Më herët sot, gjatë seancës speciale të Asamblesë së RS, Presidenti i Republikës Srpska dha një afat prej shtatë ditësh për të shfuqizuar amendamentet në Ligjin Zgjedhor të BiH, të cilat u imponuan javën e kaluar nga Christian Schmidt, një përfaqësues i lartë në BiH, i cili Republika Srpska nuk e pranoi këtë.

Në takim Dodik ka paraqitur një sërë kërkesash që duhet të plotësohen ose siç tha ai do të reagojë Republika Srpska.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT