Wednesday, April 17, 2024
spot_img

Është miratuar rekomandimi për pranimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Komisioni Politik i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, gjatë takimit në Paris, me 31 vota “pro”, katër “kundër” dhe një abstenim, miratoi mendimin e Dora Bakoyanit, e cila rekomandon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Telefonoi RTS.

Në profilin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës në rrjetin social X thuhet se më 18 prill do të mbahet seanca plenare, pas së cilës i gjithë asambleja do të votojë për një opinion statutor.

Komisioni Politik i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, gjatë takimit në Paris, me 31 vota “pro”, katër “kundër” dhe një abstenim, miratoi mendimin e Dora Bakoyanit, e cila rekomandon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës. Telefonoi RTS.

Në profilin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës në rrjetin social X thuhet se më 18 prill do të mbahet seanca plenare, pas së cilës i gjithë asambleja do të votojë për një opinion statutor.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT