Monday, May 20, 2024
spot_img

Fronti Europian hap shtabin në lagjen Migjeni në Tetovë

Fronti Europian hapi sot Shtabin zgjedhor në lagjen Migeni në Tetovë. Të pranishmëve iu drejtua kryetari i PDSH Menduh Thaçi, Sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti dhe kandidati për President, Bujar Osmani.

Menduh Thaçi potencoi se me këto zgjedhje ne u japim sinjal aleatëve tanë se jemi të përcaktuar drejt një horizonti të përbashkët andaj duhet të mos hezitojmë për përkrahjen ndaj synimeve të qarta.

“Kandidati jonë ka kundërkandidat, Bujar Osmani është doktor, kirurg, e njof afërsisht 30 e diçka vjet, është njeri serioz, është profesionist i mirë, e njeh si funksionon shteti dhe për shqiptarët shumë e rëndësishme e njeh si funksionon bashkësia ndërkombëtare. Është meritor padiskutim meritor për përmirësimin e imazhit të shqiptarëve të Maqedonisë në botë, në veçanti edhe imazhit të shqiptarëve në përgjithësi. Nuk është punë e vogël kjo. Diplomati i parë më i njohur shqiptar, Faik Konica ka qenë i njohur për këtë dhe kjo mënyrë e këtyre diplomatëve është shumë e rëndësishme. Unë besoj se z. Bujar Osmani do të krijojë një epërsi të jashtëzakonshme në këto zgjedhje. Kush është kundërkandidat i Bujar Osmanit? Arben Taravarin e njoh shumë pak, ndoshta ka qenë edhe anëtar i PDSH-së, por problemi është ky, pa ofendime, pa degradime, megjithatë, një njeri, një komb, një shoqëri që mundohet të vjedhë identitet ai ka mungesë të identitetit. Tentimi i tij për të vjedhë identitetin e PDSH-së flet për karakterin e tij. E dyta, ju lutem para se të voton për Bujarin dhe Arben Taravarin vetëm duhet t’ju kujtohet pamja e Arben Taravarit kur doli prej takimit me Apasievin dhe Mickoskin dhe tha kemi 61”, tha Thaçi.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT