Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Fronti Europian në Shkup vulos fitoren e madhe të 24 prillit dhe 8 majit, rretho numrin 4

Fronti Europian sonte në sheshin Maqedonia në Shkup mbajtu tubimin qendror në prani të mijëra qytetarëve të cilët japin mbështetjen këtij koalicioni që do të triumfojë më 24 prill në zgjedhjet presidenciale dhe më 8 maj në zgjedhjet parlamentare.

 

Para të pranishmëve fjalim mbajtën kryetari i BDI Ali Ahmeti dhe kryetarët e partive pjesë të koalicionit Fronti Europian si Ziadin Sela, Menduh Thaçi, Skender Rexhepi Zejd, Arjanit Hoxha, Bejxhan Iljaz, Munir Kolashinac, Fatima Osmanovska si dhe Bujar Osmani, kandidat për president i Frontit Europian.

 

Ali Ahmeti tha se ardhmëri ka vendi vetëm me anëtarësimin në BE.

 

Hristijan populli im thotë gurë mbi gurë bëhet kalaj e fjalë mas fjale nis belaja, mos nis bela dhe mati fjalët se je i ri dhe të çet akoma buza tamël. Ky front dikujt mund t’i vijë pak mërzi se këta të rinj thërrasin UÇK por UÇK-ja është ajo që e bëri Maqedoninë, dhe i bëri me indentitet edhe komunitetet më të vogla. Falenderues ishte edhe i ndjeri Trajkovski se thaUÇK-ja mëa njohu identitetin fetar. UÇK-ja, ka qenë çlirimatre, që shiptarët sot të jenë zot në shtëpitë e veta. Ne kurrë të huajën se kemi dasht por për të jonin kemi luftuar e kemi derdh gjak. Prandaj le t’i masin fjalët mirë se ky shtet e ka vendin në Europë dhe atje mundemi të shkojmë vetëm bashkë. E kaluara është e dhimbshme, dhe nuk duhet harruar por duhet të luftojmë të gjithë që kjo e kaluar të mos përsëritet por të shohim se si ta ndërtojmë të ardhmen. Dhe e ardhmja është bashkimi vullnetar, dhe me mision fisnik për të gjithë qytetarët për integrimin e vendit në BE. Ardhmëri ka vendi vetëm me anëtarsimin në BE. Ne jemi të gjithë bashkë për të dhënë disa porosi, të dëgjojnë të gjitha ata se ne nuk garojmë e konkurojmë as në zonën tre e në zonën katër, mobilizohen që ne të mos fitojmë andej le ta shohin që sonte nuk do t’i marri gjumi do të harrojnë edhe treshin edhe katrën. Vëllezër e motra, të bashkuar nuk ka gjë që nuk arrihet, me sa skepticizëm flisinin se nuk bëhet kryeministri shqiptar, ca talleshin dhe sot le ta përballojnë Talat Xhaferin kryeministër. Bujar Osmani kandidat më i mirë as te thonji nuk e arrinë dot gjashtë të tjerët. Andaj, të mobilizohemi fortë t’i rrënojmë barikadat se ky vend është edhe i yni këtu gjak ka derdhur Nexhat Agooli, Pjetër Gordani, e bijtë ma të mirë të UÇK-së, prandja t’i dalim zot tapisë të mos thyhemi më asnjë betejë, më 8 maj dhe 24 prill është referendum ta dësmojmë se ky vend e ka në Europë vendin.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT