Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Fronti Europian nga Qendër Zhupa: Do të jemi çelësi për formimin e Qeverisë

Karavani elektoral i Frontit Europian është ndalur në komunën Qendër Zhupë. Përveç kandidatit për president, Bujar Osmani, të pranishëm në tubim ishin edhe kandidatët për deputetë Musa Xhaferi, Bejxhan Iljaz dhe Salih Murat.

 

Kandidati për president, Bujar Osmani foli për rëndësinë e Frontit Europian në raport me avansimin e të drejtave kolektive të të gjithë popujve që jetojnë në Maqedoninë e Veriut.

 

“Nuk ka gjë më të rëndësishme për një popull, për njerëzit sesa vetëbesimi individual dhe kolektiv. Nëse nuk ke vetëbesim nuk të dilet nga shtëpia, e njëjta është edhe për popujt. Nëse një populli i thyhet vetëbesimi, atëgerë ai popull nul mund të ndryshojë. Fronti Europian do ta kthej besimin dhe vetëbesimin për të gjithë. Askush nul është më i mençur, më i aftë… Po dëgjojë që thonë të hiqet Balansuesi,  oferta e VMRO DPMNE-së. Po, pse të hiqet Balansuesi? Për shkak se jep vende të garantuara. Nëse punësohen shqiptarët, tirqit, romët, boshnjakët etj., sipas tyre bie kualiteti! Ky është problemi! Patjetër ta kthejm vetëbesimin”, tha mes tjerash Osmani.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT