Sunday, May 26, 2024
spot_img

Gjatë vizitës në Graz të Austrisë, kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami vizitoi kompaninë “SAUBERMACHER”

Gjatë vizitës në Graz të Austrisë, kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami vizitoi kompaninë “SAUBERMACHER” për të parë nga afër se me çfarë kapacitetesh disponon kjo kompani e cila do të menaxhojë edhe me mbeturinat në qytetin tonë. Në takim me përfaqësuesin e bordit Hans Roth, Franc Dikens menaxher dhe përfaqësues të tjerë u diskutia për punën dhe aktivitetet që do t’i realizojë kjo kompani në Tetovë, për thellimin e bashkëpunimit dhe përcaktimin e detyrave që dalin nga kontratat mes komunës dhe kësaj kompanie.
Bashkërisht me përfaqësuesit e kompanisë delegacioni i Komunës së Tetovës vizitoi edhe fabrikën e reciklimit të mbeturinave e që shpresojmë e besojmë që në të ardhmen e afërt një të tillë do ta shohim edhe në Tetovë!

LINK: https://www.facebook.com/share/o9kPRMaT2hphUuss/?mibextid=WC7FNe

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT