Sunday, July 14, 2024
spot_img

Ka ndryshime gjatë aplikimit për vizë pune për Gjermani!

Nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup njoftojnë se ka ndryshime në procedurën e formularëve për aplikim për vizë punë.

“Vini re risitë për aplikuesit për vizë pune! E vjetra zëvendësohet me të renë : Nga data 10.04.2024 do të pranohen vetëm Deklaratat për marrëdhënie pune dhe Fletët gjegjëse shtesë A, C ose D në format të ri. Formularët e ri mund t’i gjeni tanimë tek Fletë-informacionet përkatëse për vizë pune dhe të bashkëngjitur këtu në linkun në vijim https://skopje.diplo.de/…/ser…/05-VisaEinreise/-/2491802)”, thonë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT