Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Këshilli i Komunës së Tetovës mbajti mbledhje të jashtëzakonshme ku u miratuan disa vendime

Njoftim nga Komuna e Tetovës

 

Këshilli i Komunës së Tetovës sot mbajti seancën e 32 të jashtëzakonshme ku diskutoi për disa çështje mjaft të rëndësishme.

Këshilltarët me shumicë votash  miratuan Propozim Vendimin për ndryshim dhe plotësimin e Vendimit për dhënie në shfrytëzim të përhershëm të sendeve të paluajtshme NP “Tetova Transport” Tetovë.

 

Po ashtu miratua edhe raportin  e punës së Këshillit rinor lokal të Komunës së Tetovës për vitin 2023, propozim vendimin për shkarkimin e anëtarit të Këshillit drejtues të NPK “Sharri” Tetovë.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT