Saturday, April 20, 2024
spot_img

KF SHKËNDIJA FIRMOS BASHKËPUNIM EKSKLUZIV ME PRODHUESIN E UJIT “LAJTHIZA”

KF Shkëndija me kënaqësi njofton se ka arritur marëveshje afatgjatë me prodhuesin e ujit, “Lajthiza”. Sipas kësaj marëveshjeje, Shkëndija do të përdorë ekskluzivisht ujin e markës “Lajthiza” deri në vitin 2027, me opsion të vazhdimit të bashkëpunimit.

Ky partneritet synon të sigurojë që ekipi ynë të ketë burime të sigurta të ujit të pastër dhe cilësor gjatë aktiviteteve. Jemi të bindur se bashkëpunimi me “Lajthiza”-n do të sjellë përfitime për të dyja palët.

Në fund, dëshirojmë të falënderojmë partnerin tonë të mëparshëm, MAYA, për bashkëpunimin korrekt dhe kontributin e tyre në ekipin tonë gjatë këtyre viteve. Ju falënderojmë për marrëdhënien e shkëlqyer dhe bashkëpunimin e suksesshëm.

KF Shkëndija

27.03.2024

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT