Wednesday, April 17, 2024
spot_img

KOMISIONI I RIJASETIT VIZITOI MYFTININË E BFI-TETOVË

MË 27.03.2024 delegacioni i Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame të RMV – së, i kryesuar nga bartësi më i lartë i jetës fetare në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, vizitoi xhematin e Muftinisë së BFI – Tetovë.
Delegacioni përcolli mesazhet e Ramazanit dhe përshëndetjet e Reisul Ulemasë në Xhamitë si vijon:
☑️ Prof. Dr. Abdulxhemil Nesimi – Xhamia e Rinisë
☑️ Prof. Dr. Naser Ramadani – Xhamia e fsh. Bogovinë
☑️ Prof. Dr. Shinazi Memedi – Xhamia e Madhe.
☑️ Dr. Islam Islami & Prof. Blendi Imeri – Xhamia Eski
☑️ Mr. Fehmi Ebibi & Driton Dikena – Xhamia fsh. Pirok
☑️ Dr. Mumin Omerov – Xhamia e re fsh. Tearcë
☑️ Prof. Afrim Alija & Sulejman Idrizi – fsh. Xhepçisht
☑️ Prof. Avni Neziri – Xhamia e re fsh. Zhelinë
☑️ H. Nesip Demiri – Xhamia e Re l. Drenovec
☑️ Prof. Ferdi Iseni & Enes Halili – Xhamia e lagjes Drenovec
☑️ H. Mallzim Zendeli – Xhamia fsh. Kallnik
Muftiu i Muftinisë së BFI – Tetovë Dr. Hfz. Selver ef. Xhemaili falenderoi delegacionin e Bashkësisë Fetare Islame të RMV – së për angazhimin dhe gatishmërinë e tyre për të qenë gjithmonë afër besimtarëve të vendit, duke e lutur Allahun e Lartmadhëruar që t’i shpërblejë me begati të pakufishme.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT