Tuesday, June 18, 2024
spot_img

Komuna e Tetovës: Ka përfunduar shpallja publike për rindërtimin e stadiumit të qytetit

Komuna e Tetovës sot përmes një kumtese informoi se ka përfunduar shpallja publike për indërtimin e stadiumit të qytetit, e cila ishte e hapur nga 22 nëntori i vitit 2023.

Informojnë se javën e ardhshme komisioni do t’i shqyrtojë ofertat e mbërritura dhe evaluimi i ofertës fituese.

“Shpallja publike për rindërtimin e stadiumit të qyteatit ka përfunduar. Javën e ardhshme komisioni do të shqyrtojë ofertat e arritura dhe pastaj do të bëhet evaulimi i ofertës fituese.
Shumë shpejt do të nënshkruhet edhe kontrata dhe do të fillohet me punë”, thonë nga Komuna e Tetovës.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT