Thursday, February 22, 2024
spot_img

Komuna e Tetovës: Rruga Vll. Milladinov (tek shkolla tekstile), është transformuar nga një rrugë me gropa në një rrugë të re.

Rruga Vll. Milladinov (tek shkolla tekstile), është transformuar nga një rrugë me gropa në një rrugë të re.
Për dekada të tëra, kjo rrugë, me kushte të këqija qarkullimi, ka qenë shkak i shqetësimeve për banorët dhe për komunitetin në përgjithësi.
Mirëpo, me vendosmërinë e kryetarit të Komunës së Tetovës, Bilall Kasami, dhe me përpjekjet e palodhshme të autoriteteve lokale, kjo rrugë e vjetër dalëngadalë po ndryshon pamje .
Ky transformim nuk është vetëm një përmirësim i infrastrukturës rrugore, por është gjithashtu një shembull frymëzimi për bashkëpunimin dhe solidaritetin në komunitet.
Ky ndryshim i madh është dëshmi e qartë se, me përpjekjet dhe guximin e autoriteteve lokale, është e mundur të bëhen ndryshime të mëdha dhe pozitive për qytetarët.

Bashkë të ndërtojmë një Tetovë më të mirë!

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT