Friday, June 14, 2024
spot_img

Konkurs për pranimin e 300 ushtarëve profesionistë në Maqedoninë e Veriut, paga fillestare 31 mijë denarë!

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për pranimin e 300 ushtarëve profesionistë në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Afati i paraqitjes është shtatë ditë, përfshi edhe ditën e shpalljes së konkursit.

“Të rinjtë të cilët janë të interesuar që të aplikojnë duhet t’i plotësojnë këto kushte: të jenë shtetas të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të jenë të moshës madhore, të kenë përfunduar arsimin e mesëm, të kenë aftësi të veçanta shëndetësore dhe fizike dhe të mos jenë më të vjetër se 25 vjeç në ditën e përfundimi të shpalljes për pranimin e ushtarëve profesionistë. Paga e ushtarëve profesionistë do të jetë mbi 31.000,00 denarë, me mbi 10.000,00 denarë shtesë për sigurim të ndërtesave”, theksohet mes tjerash në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT