Wednesday, April 17, 2024
spot_img

Kovaçevski: Në programin e ri paga mesatare është mbi 1000 euro

E dimë që një numër i madh qytetarësh ende po përballen me çmimet e larta, duke luftuar për të siguruar gjithçka që u nevojitet fëmijëve të tyre, jemi të vetëdijshëm, prandaj kemi një plan, prandaj parashikojmë paga dhe pensione edhe më të larta në programin e ri. tha kryetari i LSDM-së Dimitar Kovaçevski sonte në Tetovë në hapjen e selisë promovuese të partisë.

– LSDM-ja e ngriti pagën mesatare për 290 euro në krahasim me kohën e VMRO DPMNE-së dhe sot është 650 euro. Rritëm pagën minimale nga 8.000 denarë në 22.500 denarë. Pensionin mesatar e rritëm për 6400 denarë dhe pensionin minimal për 50%. Jemi të vetëdijshëm se kjo nuk mjafton. E dimë se një numër i madh qytetarësh edhe sot po përballen me çmimet e larta, duke luftuar për të siguruar gjithçka që u nevojitet fëmijëve të tyre. Ne e dimë se kemi ende qytetarë të moshuar që meritojnë pensione më të mëdha, të cilët kanë nevojë për qasje më të lehtë në shërbimet shëndetësore. Kjo është arsyeja pse ne kemi një plan. Prandaj në programin e ri parashikojmë paga dhe pensione edhe më të larta. Premtimi ynë zgjedhor për një pagë mesatare prej 1000 euro dhe një pagë minimale prej 600 eurosh është i qëndrueshëm dhe i realizueshëm. Me kontribut të përbashkët LSDM së bashku me qytetarët do ta realizojnë këtë premtim, tha Kovaçevski.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT