Sunday, July 14, 2024
spot_img

Kroacia do të ndihmojë rrugën e integrimit evropian të vendit tonë.


Takimi bilateral në Zagreb ndërmjet Ministrit të Drejtësisë dhe Administratës së Kroacisë, Ivan Malenica, dhe Zëvendësministres së Drejtësisë, Viktorija Avramovska Madiq.


Kroacia është shembull i mirë për t’u ndjekur në drejtim të përmbushjes së detyrave konkrete në gjyqësor për anëtarësimin e vendit tonë në Bashkimin Evropian.

Kapitulli 2️⃣3️⃣ është një nga kapitujt më të gjerë dhe më kompleks, e shpejtësia dhe kohëzgjatja e negociatave në këtë fushë, ndikojnë drejtpërdrejt në përparimin e procesit të negociatave.


Dialogu mes dy vendeve do të vazhdojë në drejtim të gjetjes së zgjidhjeve të bazuara në vlerat evropiane.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT