Saturday, April 20, 2024
spot_img

Kryeministri Xhaferi në konviktin studentor të UT-së në Tetovë

Kryeministri Talat Xhaferi: “Investimi në arsim është investim në ardhmërinë evropiane të rinjve, për prosperitetin dhe përparimin e shtetit”
Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot ka vizituar Universitetin e Tetovës, ku ka pasur në Rektorat një takim me rektorin, prorektorët dhe senatin e Universitetit. Më pas Kryeministri Xhaferi vizitoi edhe konviktin studentorë në Tetovë, i cili tashmë është vënë në funksion që nga nëntori i vitit të kaluar dhe ku në këtë vit akademik 2023/2024 po qëndrojnë rreth 300 studentë.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT