Monday, June 24, 2024
spot_img

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami me ftesë në bashkisë së Zeytinburnut ishte pjesëmarrës në takimin e kuvendit të Unionit të Bashkive Turke të Botës.

Takimi u zhvillua në Stamboll dhe kishte si fokus diskutimin për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet komunave, si dhe realizimin e projekteve që ndikojnë në interesat e qytetarëve dhe zhvillimin e komunave.

Në këtë ngjarje, përfaqësuesit e komunave u angazhuan në biseda të rëndësishme lidhur me sfidat dhe mundësitë për bashkëpunim të thelluar. Diskutimet u përqendruan në vëmendjen e projekteve konkrete që do të ndihmojnë në përmirësimin e kushteve jetësore të qytetarëve dhe në avancimin e zhvillimit të komunave.

Takimet me përfaqësues të komunave vazhdojnë të jenë një platformë e rëndësishme për shkëmbimin e përvojave dhe bashkëpunimin në sfera të ndryshme, duke sjellë përparim të qëndrueshëm në zhvillimin e Tetovës dhe komunave të tjera.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT