Saturday, May 18, 2024
spot_img

KUMTESË/Fjalimi integral i Kryetarit të LD-së, Izet Mexhiti nga Prezantimi i programit zgjedhor të VLEN

Të nderuar qytetarë, të nderuar bashkëaktivistëtë VLEN, të nderuar liderë,

 

Kam nderin që para jush të fillojë tëprezantojë përfaqësuesit tuaj, listën e koalicionit VLEN për zonën 1: Izet Mexhiti, Bekim Sali, Feride Haxhiu, Zeqirja Tairi, Hasim Murtezani, Nafije Selmani, IsmetIseini,  Ibush Jusufi, Safije Iljazi, LiridonaAlibojda, Ahmet Ismaili,  NurxhanAsanovska, Fiona Abazi, Astrit Iljazi, ArsimRustemi, Hamza Ameti, Ilhan Mamuti, Ganimete Jusufi, Anesa Miftari, Faton Fazliu.

 

Të nderuar qytetarë të Tetovës e të gjithë Maqedonisë së Veriut,

 

Ne si koalicion VLEN në qeveri do t’i kthejmëndërmarrjet shoqërore në dorë të qytetarëve. Qeveria do t’u shpërndajë qytetarëve 49% tëaksioneve të ndërmarrjeve publike, duke mbajtur për vete 51% të aksioneve, që do tëmund të menaxhohen përmes modelevekoncesionare, apo PPP-ve (partneriteti publikuprivat). 

Vlera e përgjithshme e ndërmarrjeve ështëafro 20 miliardë euro e kjo do të thotë se secilit qytetar do t’i shpërndajmë aksione nëvlerë prej 10 mijë eurosh. Futja e kapitalitprivat në ndërmarrjet shtetërore do të sjellëmodernizim tek secila ndërmarrje, ndërsashpërndarja e aksioneve te qytetarët do tësjellë dinamizim ekonomik dhe rritje tëmirëqenies tek secila familje.

 

Votoni koalicionin VLEN më 8 maj, votoni këtë listë të pastër, votoni këta njerëz tëndershëm që do t’i përfaqësojnë denjësishtinteresat tuaja edhe kombëtare edhe shoqërore.

 

Mirupafshim në fitoren tonë!

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT