Saturday, June 15, 2024
spot_img

Lloga: 2/3 për Programin e VMRO-s, por jo 2/3 për ndryshimet kushtetuese

2/3 për Programin e VMRO-s, por jo 2/3 për ndryshimet kushtetuese

▪︎ Dhënia e përkrahjes së vLENI-it për qëllimet programore të VMRO-DPMNE-s (Programi 1198) duke ndryshuar ligje sistemore me 2/3 duke krijuar ministri/resorë për t’i zhveshur shqiptarët nga pushteti, tregon vasalitetin e tyre shembullor.

❌ Krijimi i Ministrisë për Energjetikë, Miniera dhe Burime Minerale e bën Ministrin e Ekonomisë një dekor të pavlefshëm apo, pak a shumë, si Ministër pa portofol.

❌ Njëjtë pritet të bëhet edhe me Ministrinë për Punë dhe Politikë Sociale duke ia marrë kompetencat mbi arsimin parashkollor, gjegjësisht çerdhet, dhe duke i çuar ato kompetenca në Ministrinë e Arsimit, e bën edhe një ministri që do ta drejtojnë shqiptarët të pavlerë.

*Ska lidhje be shoç, shëndetësinë nuk na e prekin, kam fol me Mickon.

– Krenar Lloga, Sekretar gjeneral i ASH – Ministër i Drejtësisë

https://www.facebook.com/share/p/vuPsL22VdzoPdZtw/?mibextid=oFDknk

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT