Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Me pjesëmarrjen në “Frontin Europian”, Partia Demokratike Shqiptare e shpreh përkushtimin e saj në rrugën drejt anëtarësimit të plotë të vendit në Bashkimin Europian

Kandidatja për deputete e “Frontit Europian” nga radhët e PDSH-së, Fatmire Isaku potencoi se me pjesëmarrjen në “Frontin Europian”, Partia Demokratike Shqiptare e shpreh përkushtimin e saj në rrugën drejt anëtarësimit të plotë të vendit në Bashkimin Europian, ku të drejtat dhe vlerat e qytetareve janë në qendër të agjendës politike.

“Të gjithë kemi të drejt, por edhe përgjegjësi të kemi fushat demokratike edhe si qytetar të vlerësojmë se cili prej kandidatëve ka vizion më të mirë për të ardhmen dhe të lëvizim përpara. Presidenti i ardhshëm i Maqedonisë së Veriut duhet të jetë një udhëheqës i aftë i përkushtuar për përfaqësimin e interesave të qytetareve të vendit tonë. A i duhet të ketë vizion dhe vendosshmëri për të përshpejtuar proceset e zhvillimit, të promovoj bashkëpunimin ndërkombëtar dhe të përfaqësoj me dinjitet – vlerat e vendit në skenën botërore. Partia Demokratike Shqiptare mbështet doktor Bujar Osmani si kandidat i ‘Frontit Europian’ i cili përfaqëson një nivel të lartë të përgatitjes dhe kompetencës në fushën e diplomacisë. Me përvojën dhe njohurit e ti, a i është në gjendja të udhëheqë me sukses dhe përballet me sfidat komplekse dhe të adresoj nevojat e qytetareve në nivel europian”, theksoi Isaku.

Shefi i shtabit zgjedhorë në Tetovë, Xhemail Jusufi theksoi se fitorja e madhe e “Frontit Europian” fillon nga Tetova.

“Sonte jemi tubuar jo për të filluar, sepse ne rrugën e fitores tone të madhe e kemi nisur qëmoti, por si parti serioze që jemi, si subjekt që respekton rregullat e Kodin zgjedhor, sonte ne këtu e shpallim zyrtarisht fillimin e fushatës për Zgjedhjet presidenciale e parlamentare 2024. Ne i kemi ndërmarrë të gjitha masat dhe kemi bërë të gjitha veprimet që dega e Tetovës e Bashkimit demokratik për integrim si gjithmonë të jetë modeli që duhet ta ndjekin të gjitha strukturat e partisë sonë”, tha Jusufi.

Ai informoj se shtabi komunal i BDI-së në Tetovë, tanimë ka formuar të gjitha shtabet nëpër çdo këshill vendor.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT