Tuesday, June 25, 2024
spot_img

MË SHUMË SE NËNTË MIJË PUNËTORË SHËNDETËSORË NGA KOSOVA PUNOJNË NË GJERMANI

Në vitin 2023, numri i punëtorëve shëndetësorë nga Kosova të punësuar në Gjermani ishte 9091, që është një mijë më shumë se në vitin 2022, raporton Beta.

Sipas mediave të Prishtinës, trendi i largimit të mjekëve dhe infermierëve nga Kosova vazhdon çdo ditë.

Vitin e kaluar, numri i punëtorëve shëndetësorë të punësuar nga Kosova në Gjermani ishte 9091, pra një mijë më shumë se në vitin 2022.

Instituti GAP publikoi shifra që tregojnë trendin e largimit të mjekëve dhe profesionistëve mjekësorë për vitin 2019-2023.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT