Wednesday, May 29, 2024
spot_img

Menduh Thaçi:U kujtohet apo? “Ova ne e Skopje”, ata si duket janë plotësisht të vetëdijshëm se ky është Shkupi

Menduh Thaçi shtoi se mendon që Bashkësia Ndërkombëtare, aleatët tonë strategjik, gjithë këtë angazhim tuajin që është mahnitës do ta kuptojnë drejt.

 

Fushata zgjedhore është për të polemizuar me kundërshtarët, unë mendoj se eksponentët e nacionalizmit maqedonas, vetëm e vërtetojnë historinë e re të Maqedonisë së Veriut dhe të shqiptarëve. U kujtohet apo? “Ova ne e Skopje”, ata si duket janë plotësisht të vetëdijshëm se ky është Shkupi, prej sot duhet të jenë të vetëdijshëm se me Ali Ahmetin dhe Frontin, “ne e Veles është Velesi”, “ne e Prilep është Prilepi” e kështu me radhë deri në Strumicë, me vëllezërit tonë që flasin gjuhën Turke, unë mendoj se Bashkësia Ndërkombëtare, aleatët tonë strategjik, gjithë këtë angazhim tuajin që është mahnitës do ta kuptojnë drejt. Ju u çoni atyre porosi mijëra vjecare, se ne jemi pjesë e kulturës së tyre, ne jemi popull i shtypur me mijëra vjet, ne nuk kemi plane për të shtypur të tjerët, ne jemi Amerikan, Gjerman, Anglez dhe Europian.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT