Friday, July 19, 2024
spot_img

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga në propozim të Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e emëroi Lençe Ristoska për Prokuror Publik për lidhje me EURODREJTËSI

Lloga i uroi punë të suksesshme  Ristoskas me dëshirë që të vazhdojë kontinuiteti i bashkëpunimit të deritanishëm  me Eurodrejtësi-në. Shpallja nga Prokuroria Publike  ishte e hapur nga  dhjetori i vitit 2022, në përputhje me nenin 112 të Ligjit për bashkëpunim ndërkombëtar në materien penale.

 

Bashkëpunimi me Eurodrejtësi-në  është e një rëndësie të jashtëzakonshme  për Republikën e Maqedonisë së Veriut nga aspekti  i luftës me krimin ndërkufitar  dhe luftën kundër terrorizmit.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT