Monday, May 20, 2024
spot_img

Musa Xhaferi: Fronti Europian është parti e parë në Dollnen dhe kjo është fitorja më e madh

Më tej, kandidati për deputet Musa Xhaferi shtoi se në bazë të rezultatit të 24 prillit ka qenë në maksimum. Këto dy komuna kanë dhënë maksimumin dhe shpresoj që në Dollnen do kalojmë në epërsi poashtu edhe në Krushevë. Kishte një rezultat që Fronti Europian është parti e parë në Dollnen dhe kjo është fitorja më e madhe, theksoi Xhaferi.

Kandidati tjetër për deputet Ismail Jahoski tha se ende na duhet fitore më e madhe. Duhet menduar të gjithë që të festojmë më 8 maj fitoren akoma më të madhe. Si Front meritojmë më shumë sepse gjithmonë kemi qenë në shërbimin tuaj dhe do të vazhdojmë me të njejtin trend, nënvizoi Jahoski.

Ndërkohë që kandidati për deputet Munir Kolashinac Edhe ne si boshnjak kemi të drejtët tonë të cilën duhet të realizojmë, dhe atë mund ta bëjmë vetëm nëse jemi bashkë siç jemi tash. Dhe gjithë kjo është meritë e liderit dhe vizionarit tonë Ali Ahmeti. Unë dua të ju kërkoj një nderë që si boshnjakë për herë të parë të tejkalojmë të gjitha sfidat dhe të japim votën për të arritur të drejtat tona sepse vetëm në këtë mënyrë do të mundim, duhet të përkrahim këtë iniciativë të z. Ahmeti që të shtrojmë rrugën edhe për 100 vjet tjera.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT