Friday, June 14, 2024
spot_img

Një postier nuk dërgoi 30 mijë letra në katër vjet, policia gjeti një mrekulli në shtëpinë e tij

Një punonjës i kompanisë “Deutsche Post”, që dërgon postë në Gjermani, prej vitesh nuk e kryen siç duhet detyrën, por më në fund u zbulua.

Është konstatuar se ai nuk ka dorëzuar 30 mijë letra dhe revista shtesë, por i ka fshehur në banesë, raporton Bild.

“Mund të konfirmojmë se punonjësi në krye të qytetit të Papenburgut, i cili që atëherë është pushuar nga puna, nuk ka dorëzuar postën sipas rregulloreve”, tha kompania.

Si u zbulua rasti? “Deutsche Post” ka marrë një informatë anonime, dhe ekspertët e tyre kanë kontaktuar menjëherë policinë.

“Ne jemi duke punuar ngushtë me zbatimin e ligjit,” tha një zëdhënëse e kompanisë.

Kur policia ka kontrolluar banesën ka hasur në një pamje të çuditshme. Thuhet se letrat ishin grumbulluar pothuajse deri në tavan.

“Na vjen keq për incidentin dhe u kërkojmë falje klientëve për vonesën”, thuhet në deklaratë.

Mediat lokale raportojnë se burri dyshohet se kishte probleme mendore dhe i mbante letrat në shtëpinë e tij sepse mendonte se “procesi i dorëzimit kishte përfunduar”.

Ai pretendoi se u lehtësua kur u zbulua, pranoi menjëherë atë që kishte bërë dhe po bashkëpunonte me policinë dhe ish-punëdhënësin e tij.

Pyetja mbetet se çfarë do të ndodhë me 30.000 letrat.

“Secili nga marrësit do të marrë një letër me sqarim dhe nëse dërgesa nuk është e mundur, do t’ia kthejmë dërguesit origjinalin”, thuhet në njoftim.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT