Saturday, June 15, 2024
spot_img

“PAVILJON NË KAMPUSIN E UNT” – STUDENTËT E VITIT TË PARË TË ARKITEKTURËS REALIZUAN PREZANTIMET FINALE TË PUNIMEVE

Studentët e vitit të parë nga Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, semestri I dhe II prezantuan projektet finale në kuadër të lëndës Studio Arkitektonike 2.

Tema të cilën kanë punuar studentët e rinj ishte “Paviljon në kampusin e Univerzitetit “Nënë Tereza” në Shkup”, ndërsa kanë punuar nën sygjerimet e mentoreve M.Arch. Adelina Fejza dhe M.Arch. Fjolla Pustina.
Në punimet morrën pjesë studentët: Afrim Sali, Albiona Shabani, Almira Islami, Arta Tanallari, Edin Iljazi, Elmedina Betlai, Fatlum Alili, Fjolla Januzi, Fjolla Xhaferi, Jusra Muadini, Latife Hasanoviç, Lirim Nuredini, Migena Çahili, Selma Esad, Sheval Neziri, Sueda Tusha, Suejda Islami, Xheneta Islami, Zamira Amiti.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT