Monday, June 24, 2024
spot_img

Qëndrimi i Nënkryetares së ASH-së, Ilire Dauti

JO, faleminderit!

 

Lirinë e vendimarrjes së anëtarësisë nuk e këmbejmë me asgjë.

 

Propozimet jepen në Kryesi dhe aty merren vendimet, pastaj nëse kalojnë aty i përcillen Kuvendit Qendror. I vetmi propozim që ka kaluar në Kryesi të cilin edhe vetë e keni votu është: Aleanca për Shqiptarët te dalë e vetme  në zgjedhje.

 

Aq shumë keni  folur për demokraci dhe kundër diktaturës, sonte bëre të kundërtën. Ta ruajmë Aleancën për Shqiptarët dhe vlerat tona që i ndërtuam ndër vite.

 

 

 

 

 

 

 

Ilire Dauti, Nënkryetare e ASH-së

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT