Saturday, May 18, 2024
spot_img

Remzi Memedi: Bashkimet si Fronti Europian arrinë rezultate të mëdha, duke përmendur rastin në komunën e Kërçovës.

Jemi në mesin e kampanjës presidenciale e cila është kampanjë ndryshe nga herët tjera se jemi ne dy palë zgjedhje dhe nuk është vetëm kjo e veçanta, e veçanta është se tash garojmë në dy blloqe, Fronti Europian që marim pjesë ne por e veçanta është se këtij Fronit i janë bashkaur dhe parti të etniteteve tjera. Meqë jemi në Prespë ne e dimë se çfarë rezultatet arrihen kur bashkimet bëhen më të mëdha, siç është rasti i Kërçovës kur u bë bashkimi i ngjajshëm si ky. Bashkimet e tilla janë të duhura, që ne t’u paraprimë situatave. Ju ftoj të gjithëve që masovikisht më 24 prill të mbështesim Bujar Osmanin e më pas më 8 maj të jemi gati për më tutje, theksoi Memedi.

 

Jeton Shaqiri u shpreh se e kemi lehtë të flasim për kandidaturën e Bujar Osmanit për shkak të veprave dhe punëve të tij.

 

Zakonisht në aktivitete të këtilla politike secili folës duhet të mundohet të gjejë fjalët më të mira për kandidatët por në aktivitete politike është e lehtë sepse për kandidatët flasin veprat e tyre dhe për kandidatin tonë flasin veprat që ka bërë, kështu që edhe për mua tash është e lehtë për arsye se përballë kam dy figura, Ali Ahmetin që solli Marrëveshjen e Ohrit, si aktor kryesor që krijoi institucionet dhe anën tjetër kemi Bujar Osmanin i cili bëri që Marrëveshja e Ohrit të jetë realitet për neve, për Strugën, Prespën, Ohrin për secilin qytet. Për këtë arsye kur flasin veprat është e lehtë sepse për herë të parë kemi mundësinë që të krahasojmë me kandidatët tjerë, nënvizoi Shaqiri.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT