Fotoja e Ronaldos mblodhi gati dhjetë milionë pëlqime në tetë orë, përfshirë reagimet e shumë të famshëmve dhe futbollistëve. Ronaldo ka pozuar me krenari përkrah kafshës së tij të re i veshur me një tuta Gucci prej 2000 euro. Ferrari i modelit Purosangue kushton rreth 467 mijë euro.