Sunday, May 26, 2024
spot_img

Rritja e çmimeve të shërbimeve katering në dhjetor

Sipas të dhënave të Zyrës së Statistikave të Shtetit, indeksi i çmimeve të shërbimeve të hotelierisë në dhjetor 2023, krahasuar me nëntorin 2023, u rrit me 0.5%. Krahasuar sipas grupeve të shërbimeve, rritje është vërejtur në grupin Ushqime me 0,5% dhe Pijet Alkoolike me 1,4%.

Indeksi i çmimeve të shërbimeve katering në dhjetor 2023, krahasuar me të njëjtin muaj të një viti më parë, është rritur me 6.5%.

Indeksi kumulativ i çmimeve të shërbimeve të hotelierisë për periudhën janar – dhjetor 2023, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, është rritur me 9.8%, ndërsa krahasohet me dhjetorin 2022, ai është rritur me 4.3%.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT