Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Sadulla Duraku në fjalën e tij foli për rëndësinë e verdiktit të popullit.

 

“E nderuara rini, të kesh atdhedashuri është shumë lehtë, duhet të ecish vetëm në rrugë të drejt. Atdhedashuri është të kesh arsim cilësor, ekonomi te zhvilluar, te punosh me nder dhe ndershmëri, të fitosh në zgjedhje dhe të marrish verdiktin e popullit dhe të ruash si sytë e ballit. Andaj, këto synime për tu realizuar, mund të realizohen vetëm me frontin europian. Të nderuar qytetarë, tani e keni rasti të tregoni një atdhedashuri edhe ju duke votuar presidentin Bujar Osmani me 24 prill dhe me 8 maj – Frontin Europian”, u shpreh Duraku.

 

Elmi Aziri tha se Maqedonia e Veriut është vend në të cilin vazhdimisht paraqiten kriza latente, kriza të fshehura, zakonisht këto kriza dalin në sipërfaqe para cikleve zgjedhore.

 

“Çka në të vërtet po ndodh? Në Maqedoninë e Veriut i kemi dy tendenca kryesore – njëra është tendenca europiane të cilën e përfaqësojmë ne, dhe tjetra është tendenca anti-evropiane e cila sado që është e softisikuar megjithatë nxjerrë në sipërfaqe këto tendenca”, vlerësoi Aziri.

 

Arbër Ademi tha se është thellësisht i bindur se ky organizim, ky mobilizim i mirë i Frontit Europian do të shënoj një rezultat i cili do të jetë tejet i rëndësishëm.

 

“Buteli – përbën një pikë strategjike për të gjithë ne. Sytë e të gjithë neve janë të fokusuar edhe në Butel edhe në Çashkë. Në Çashkë ju e dini se me regjistrimin e fundit të popullsisë, shqiptarët janë mbi 50%, edhe në Butel jemi afër për të marrë qeverisjen e pushtetit lokal këtu. Prandaj, këto zgjedhje janë tejet të rëndësishme, janë një test i veçantë për të parë kondicionin tonë koalicionues si forca progresive europiane, për të bërë dallimin, për të bërë ndryshimin në vitin 2025, dhe për tu qeverisur Buteli nga ne, ashtu siç dimë më së miri të qeverisim. Shumë seriozisht dhe të mobilizuar maksimalisht të angazhohemi që të bëjmë hapin e radhës, ta ngremë në nivel tjetër veprimin dhe organizimin tonë politik me një rezultat i cili do të jetë konfirmim për ndryshimin i cili duhet të pasojë në zgjedhjet lokale”, nënvizoi Ademi,

 

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT