Tuesday, May 21, 2024
spot_img

Sheval Muaremi, i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar, u arrestua në Dubai

Në Dubai është arrestuar Shevalj Muaremi, personi nga Grcec i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar, mëson jozyrtarisht TV21.

Ndaj tij është lëshuar një urdhër ndërkombëtar më 4 mars. Muaremi dyshohet se është kreu i grupit nga Grcec që vranë dhe transportonte drogën dhe u zbulua përmes një operacioni të mbështetur nga institucionet hetimore ndërkombëtare.

“Muaremi Shevalj, babai Azbi, nëna Azbiye, i lindur më 18.11.1977. në Shkup, banon në rrugën “.5” nr.1, fshati Grcec, komuna Saraj. Kërkohet me urdhër ndërkombëtar të lëshuar nga Prokuroria Publike për QKK-Shkup me Urdhrin CO Nr. 15/24 të datës 30.01.2024. Personi është nën hetim për vepër penale të kryer nga neni 123 paragrafi 2, neni 394 paragrafi 3 dhe neni 215 paragrafi 3 të Kodit Penal të RSM”, thuhet në urdhër të MPB-së.

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT